Addnature och Mattisblogg

Addnature och Mattisblogg

Addnature_mattisblogg_hundspann
Är man ute mycket så kommer testvädret och söker upp oss oavsett vi vill eller inte…
Bilden är från en av årets hundspannsturer.
Vi inleder nu ett samarbete med Addnature. Exakt vad det kommer att innebära är ganska oklart ännu. Framtiden får utforma detta samarbete. Förhoppningsvis kan det bli någonting riktigt bra på sikt. En del är att Stina och jag kommer att testa friluftsutrustning från Addnature. Sedan kommer de testrapporterna att läggas ut här på Mattisblogg.

Jag kommer absolut inte att sälja min själ. Är prylarna bra kommer jag att skriva det. Är det skrot så kommer jag att skriva det. Testerna är för mig ett sätt att hjälpa er läsare att hitta rätt så att ni slipper dras in i en konsumtionshets. Jag vill att ni skall använda eran tid och ert liv till att vara ute i naturen på olika sätt. Inte att ni skall vara tvungna att jobba för att kunna handla alla de där måsteprylarna.

Det finns även andra företag som sökt diverse samarbeten. En sak kan jag säga. Det finns många oseriösa företag ute i cybervärlden som har insett att det ligger ett marknadsföringsvärde i att synas på olika små bloggar. Allt från spelsajter till diverse webbshoppar. Addnature har redan från början varit ute efter någonting mer långsiktigt som vi båda kan dra nytta av.

Men trotts samarbete med Addnature som lever på att sälja utrustning så uppmanar jag er att tänk er för. Prylar leder inte till lycka. Köp mindre skrot och satsa på det ni verkligen vill. Ni tär på vår planet och vår natur när ni handlar onödigheter, tänk på det…

2 svar på ”Addnature och Mattisblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *