Nya samarbetspartners sökes

Nya samarbetspartners sökes

Ledkryss_1
Man får följa den riktning och de ledmärken som leder till de målen man har satt upp för sig.
Under en period har vi försökt att hitta en form för samarbete med Addnature. Vi har försökt att balansera olika ekonomiska aspekter mot det PR värde som de erbjuds via olika länkar på denna blogg. Jag har alltid varit tydlig med att bloggen INTE skall bli såld. Att den alltid skall berätta sanningen om tex en produkt. Här har Addnature varit inne på samma linje som mig. Nu kommer vi tyvärr inte längre då jag anser att värdet av att de syns på bloggen är betydligt högre än vad de är villiga att betala. Därför avslutar vi nu samarbetet och blickar framåt.

Mattisblogg söker därför nu annonsörer till de olika banners på högra delen av sidan. Det skall vara företag som ligger i linje med vad vi står för. Exempel på annonsörer som inte är välkomna är Sverigedemokraterna, Beowulf Mining, Shell, Casino osv. Ja ni förstår nog vad jag menar. Har ni några konkreta förslag på intresserade annonsörer så kontakta mig gärna på mailen.

Ett svar på ”Nya samarbetspartners sökes

  1. Har tyvärr inga bra tips men hoppas du hittar något.

    Har själv försökt sälja bannerannonser på kajak.nu men det är svårt att få nån snurr på det, en liten entusiastbransch med begränsade slantar för att synas.

    Nu kör vi bara google-annonser och affiliateannonser. Inget man blir tokrik på men det kanske täcker webhotellet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *