Kate Moss i Lappland

Kate Moss i Lappland

Kate_moss_lappland
Kate Moss på semester i Lappland.
Under mitten av december körde vi en fotomodell på en av våra turer, Kate Moss med familj. När turen bokades av Tree Hotel så hade jag verkligen ingen aning om vem det var. Nu efteråt när jag sett i tidningarna och folk har frågat oss så förstår jag att det nog var en mer känd person än vad jag fattat. I och för sig så är det inte sånt som imponerar på mig.

När jag sedan ser i tidningar som Klick att Kate Moss har varit på norrländsk sexsemester så uppstår genast några frågor. Är inte det naturligt om man är ett par att man kanske har sex på sin semester? Vad är en norrländsk sexsemester? Vem köper och läser sådana högintelektuella tidningar som Klick? Vem utbildar sig till journalist för att sedan söka jobb på tidningen Klick? Varför köper man eller skriver man inte bra seriösa reportage om dessa människor och alla andra människor runt om i världen, något läsvärt? Nsd skriver även de om Supermodellen som sov över i Harads. Aftonbladets nätartikel beskriver kärlekssemestern i Lappland.

Sedan kan jag svara på frågorna jag fått. Hur var dom? Ja, som helt vanliga trevliga människor. De flesta av våra gäster är väldigt trevliga oavsett om de är kända eller okända. Däremot så är det verkligen en rolig del av arbetet som guide med allt folk vi träffar.

6 svar på ”Kate Moss i Lappland

    1. Ja du Jonas… Nog har jag det roligare i skogen med hundar och gäster än jag skulle haft det som ingenjör i en gruva tror jag.
      😉

      1. Ja du menar så… Nog har jag det roligt i skogen oxå (oftast iaf). Dert är mest det att det är så förbenat dåligt med supermodeller i Porsiberget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *