Primus is here!

Primus is here!

Primus_was_here_1
Prylar, prylar och prylar. Vist är det roligt men det är med kluvna känslor som jag bidrar till konsumtionen i samhället. Här är iallafall laddningen från Primus.
Idag hämtade jag ut tre lådor utrustning från Primus. Gaskök, multifuelkök, kastruller, solokök, gaslyktor m.m. Vi har länge nött på med ett gäng gaskök som numera har ganska många år på nacken. Grytor som ser bedrövliga ut osv. Tar man betalt av gäster ska utrustningen se riktigt fräsch ut. Framförallt matlagningsprylarna.

Primus är ett svenskt märke, vilket känns bra att handla ifrån. Ofta säger man att man låter primusen brinna i tältet men i själva verket kan det vara en MSR eller ett Optimuskök. Primus är som googel. Man googlar.

Under hösten kommer jag att återkomma med en del tester av såväl dessa primuskök, lampor och grytor men även något Optimus samt MSR kök som jag gillar

Primus_was_here_2
Det är under en längre tid som jag sneglat på Jetboilköken samt denna motsvarighet, Eta Solo från Primus. Eta solo får man för nästan halva priset av en Jetboil. Nu ska vi se vad det går för.

Primus_was_here_3
Några nya bensinkök inför vintern fick det bli. Test utlovas av några olika modeller och märken senare.

2 svar på ”Primus is here!

  1. Min erfarenhet med primuskök är att de har jättebra effekt. Kokar vatten på nolltid och värmer reellt, men att det är like bra att vänta med konversationen tills maten är klar för man hör likväl inget. De låter nämligen som jetflygplan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *