Hundträning, packning och skrivjobb

Hundträning, packning och skrivjobb

Sensommar_jokkmokk_1
Nu är det sensommar och man kan se en del löv som börjar gulna. De riktiga höstfärgerna brukar dock dröja tills mitten av september.
Under de senaste dagarna har jag skrivit en massa, tränat hundar, packat och planerat inför ett uppdrag. Imorgon drar jag iväg med ett klädesföretag som skall plåta kläder och utrustning till sin kommande sommarkatalog. Jag har planerat rutten, skickat bilder, försökt förstå exakt vad de söker och vart vi kan hitta den lokalen.

Träningen av hundarna går vidare framåt som planerat. Nu börjar det gå lite lättare att komma iväg och hanteringen runt omkring börjar flyta. Ser fram emot höstens alla turer med hundarna.

Annars så har sommaren äntligen kommit till Lappland. Ganska exakt samtidigt som löven börjar gulna lite smått. Hjortron och blåbär står mogna ute i markerna. Får se om jag hinner ut efter detta arbetet. Jag hoppas på en hjortron och fisketur med kaffepannan i ryggsäcken.

Sensommar_jokkmokk_2
Issa blir less då jag fotograferade myggmedel till en kommande testrapport.

Sensommar_jokkmokk_3
Så här ser det ut på vår tomt. Bilden tagen 50 meter från vårt lilla hus utanför Jokkmokk. Jag tror att man kan bo sämre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *