JBL Flip 2, Portabel trådlös högtalare testad

JBL Flip 2, Portabel trådlös högtalare testad

Jbl_flip_2_högtalare
JBL Flip 2 högtalare. Här sammankopplad med min mobiltelefon så att man kan lyssna på skön musik i kanoten.
JBL Flip 2 är en portabel högtalare som man kan koppla in mot sin mobiltelefon, MP-3 spelare, dator osv. Denna lilla pjäs är hyfsat tung med sina 400 gram. Den har ett inbyggt batteri som ger ca 5 timmars ljudupplevelse. Ett batteri som är laddat efter ca 3 timmar i en 220V kontakt.

Det är en stereohögtalare som ger 2x6W. Visst vill man alltid poppa högre men då blir oftast apparaterna både tyngre, dyrare och mer strömkrävande. Den kan kopplas mot spelare/telefonen dels via en kabel men även trådlöst med bluetoth. Enkelt och otroligt smidigt med en modern smartphone.

Musik är någonting som jag gillar att ha med mig. På släden, i kanoten, i tältet, i verkstan, i hundgården, vid grillen, vid datorn. Listan kan göras mycket lång. Dessutom så finns det många bra ljudböcker och podcastar man kan lasta ner från nätet.

Denna högtalare har jag inte hunnit hårdtesta ännu. Söker du efter en portabel högtalare i halvkilosklassen så är detta ett mycket prisvärt alternativ då man oftast hittar dessa i prisspannet 600-700kr. Det har kommit en nyare variant av denna som är vattentålig och har upp till 12 timmars batteritid. Men priset ökar då till runt 1500 kr och ljudet blir inte märkbart bättre.

Ett svar på ”JBL Flip 2, Portabel trådlös högtalare testad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *