Filmredigering

Filmredigering


Efter ett antal timmar bakom dataskärmen så är äntligen en första film färdigredigerad. Den är långt ifrån så som jag vill ha den utan jag ser det mer som en del av ett lärande. När man jobbar med redigeringsprogrammen så sällan som vi gör så hinner man glömma. Allt går så mycket segare, jag blir frustrerad och vill inte förstå att det egentligen är den som trycker på knapparna som är trög. Jag tror fortfarande att det är datorns fel. Nu är vi på banan och jag har en hel del oredigerat filmaterial så det är bara att fortsätta.

Här är en kort film från en halvdagstur med kanot i somras. Detta är en mycket enkel kanottur som passar de flesta. Den sker direkt i anslutning till Jokkmokk och vår kennel på Skabramsjön.

6 svar på ”Filmredigering

  1. Vilken fin blogg du har! Den förmedlar det drömmiga med friluftsliv och naturens skönhet. Videon lockar dessutom till utevistelse. Vad filmar du med?

    1. Tack!
      Jag filmar med dels en GoPro (4 silver), en Canon 60D (systemkamera) samt en handhållen panasonic videokamera (några år gammal men bra kvalite).
      // Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *