Singel i Salto 2015

Singel i Salto 2015

Singel_i_salto_2015_3
Fikapaus med fri sikt.
Singel i Salto är en sann överlevare till produkt. Om jag inte misstar mig så borde det vara 20 års jubleum nu ganska snart för detta arrangemang. Om jag inte heller misstar mig helt så är detta orginalet till alla singelarrangemang. De var före singelkryssningarna med Finnlandsbåtarna osv. Som sagt…det är Jokkmokksfjällen som levererar än en gång!

Vi har nu genomfört arrangemanget med Saltoluokta fjällstation som utgångspunkt. God mat, vedeldad bastu vid sjön Langas friska och klara vatten, fina dagsturer i fjällmiljö, trevlig personal på den genuina fjällstationen. Att få dessa förutsättningar som guide gör inte arbetet speciellt svårt. I princip bara att glida med och ha det trevligt helt enkelt.

Under tre veckor har jag haft en natt hemma på torpet. Resten har varit ute på olika uppdrag. Härliga vandringar i fina områden. Men det är också skönt att nu få landa hemma i skogslandet ett tag. Nästa vandring drar Stina på till veckan. Håll kängorna leriga gott folk!

Singel_i_salto_2015
Janne still going strong. Kollegan som jag jobbat med i detta arrangemang sedan lång tid…klart mer än 10 år!

Singel_i_salto_2015_4
Utelunch över öppen eld.

Singel_i_salto_2015_2
Saltoluoktas solnedgångar är fantastiska.

Singel_i_salto_2015_5
Jore och Magnus kommer med båten till bryggan vid Sjöfallet.

Singel_i_salto_2015_6
Flippa gillar dagsturerna, fjällstationslivet men har svårt att förstå varför hon inte får äta med gruppen inne i restaurangen på kvällarna…

2 svar på ”Singel i Salto 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *