Regn och strategi

Regn och strategi

Regn_marknadsföring_lappland
Kaffet är hjärnans gaspedal…
Utanför vår lilla stuga strilar regnet ner över Lappland. Gräset växer och björkarna har nu börjat grönska riktigt fint. Luften blir sådär frisk, klar och skön att andas. Inne sitter jag med en mugg kaffe. Stina och jag har dragit upp riktlinjer för marknadsföring under den kommande perioden.

Marknadsföring för ett litet företag som Jokkmokkguiderna bygger på samma principer som vilket jätteföretag som helst. Vi vill säkra vårt leverbröd så därför krävs det en del tankeverksamhet. Stina som i grunden är textildesigner men gillar all typ av skapande och design har nytta av dessa kunskaper. Jag har läst lite marknadsföring och det är inte dumt att ha den kunskapen i bagaget. Tillsammans har vi dessutom fått massor av tankar och idéer från våra kunder om hur vi skall hitta dem eller rättare sagt hur vi skall göra för att hitta varandra.

Skall du någon gång starta ett företag, oavsett inom vad så glöm inte att du behöver kunder som vill köpa det du skall producera. Det är bara att skaffa sig den kunskap man behöver och sedan kavla upp ärmarna och börja. Nu en mugg kaffe till och låta hjärnan fortsätta rullapå utan att jag ska ge den begränsningar. Allt är möjligt i min värld!

Prinsessa_acron_kanot
Häromkvällen invigde prinsessan sin nyrenoverade Acron prinsesskanot. Vid en lägereld på stranden satt det folk. De hejade när jag paddlade förbi och stirrade och gapade när Stina gled förbi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *