Allt kan inte köpas för pengar

Allt kan inte köpas för pengar

Filminspelning_hundspann
Denna bild är från inspelningarna för ’Ingen Grenser’ med Lars Monsen och NRK. Här sköttes allt professionellt och exemplariskt.
Idag träffade jag ett utländskt filminspelningsteam som skulle filma våra hundar på torsdag. Någon typ av dokusåpa där deltagarna skulle köra några småspann med vagn. Det var bland annat till denna inspelning som vi behövde hundspannsvagnarna som vi kollade på tidigare i höst. Filmteamet var jättetrevligt folk och vi hade bra samtal längs inspelningsvägen.

Plötsligt slår det mig att vi pratar om helt olika grejer. Jag har hela tiden varit tydlig att vi inte ställer upp på något som helst tävlingsmoment. Varken under genomförandet eller i slutprodukten (programmet). Som tur är står det skrivet i flera mail till dem, på offerten osv. Killarna pratar om tävling och tidtagning medan jag pratar om en transport och hundspannstur.

Pengar är viktigt men inte allt. Vi genomför helt enkelt inte jobb som vi inte kan stå för. Det innebär 20 lök mindre på vårt konto. Mest synd tycker jag om filmkillarna för de hamnar i en bökig sits pga. att något med vår offert tydligen inte har gått fram.

Försökte att hjälpa dem att hitta någon annan som ville köra jobbet, men de jag pratat med vill inte heller de förknippas med något tävlingsmoment. Vill bara ge er alla ett råd. Var alltid övertydliga med de offerter och erbjudanden som ni skickar ut.

2 svar på ”Allt kan inte köpas för pengar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *