Jokkmokks Vintermarknad 2019

Jokkmokks Vintermarknad 2019

Har du drömt om att besöka Jokkmokks Vintermarknad? Tillhör du dem som försökt att boka boende men alltid fått beskedet att du varit ute ett år försent? Är du nyfiken på den samiska kulturen, hantverken, föreläsningarna och stämningen som gör Vintermarknaden i Jokkmokk till vad den är?

Inför den kommande vintern har vi satt ihop en paketresa till Jokkmokk. Rättare sagt har vi satt ihop två paketresor men har endast fyra platser kvar på den ena. Vi är, Stina och jag på Jokkmokkguiderna tillsammans med kollegorna Mirja och Christian från Laponia Adventures. Sedan har vi samarbetspartners för boende, mat och en del aktiviteter. För oss handlade detta om två saker. Nytta för gästen och nytta för oss som jobbar med detta.

Värdet för gästerna ligger i att man faktiskt får boende, aktiviteter och marknad paketerat. Aktiviteterna har vi lagt till dagarna före och efter marknaden. Under själva marknadsdagarna får man fri tid att besöka allt som händer på marknadsområdet med konserter, utställningar, föreläsningar, marknadsknallar, lokala butiker m.m.

Vår nytta ligger i att vi får en spridning av aktiviteter och gästdygn till dagarna före och efter marknaden. I år har vi 16 platser fördelat på två grupper. I framtiden kan vi kanske göra denna resa möjlig för uppemot 100 personer per år. Då kommer det dessutom helt plötsligt att bli av ekonomiskt stor vikt för oss små företag som jobbar med detta i Jokkmokk.

Har du funderingar om denna resa så tveka inte att skicka ett mail till oss jokkmokkguiderna@gmail.com
Du kan även hitta mer information om resan på vår webbsida för Jokkmokkguiderna eller boka direkt här nedan via vårt onlinebokningssystem. I skrivande stund finns det fyra platser kvar.


Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *