Torpardagar och internetmarknadsföring

Torpardagar och internetmarknadsföring

Livet rullar på som jag brukar skriva. Medgång och motgång så som det brukar. Häromdagen satte Stina och jag upp på vår göralista att vi skulle byta vår vattenpump då den börjat låta illa. Dagen efter slutade den att fungera. Som tur så behövde vi bara vara utan vatten över en helg. På måndag kom Urban från Urbans Rör till undsättning med ny pump som monterades. Fantastisk service här uppe på Polcirkeln måste jag säga!

Hundarna tränas och snön lyser med sin frånvaro. Isarna tycks bli bra då de inte snötäcks utan får frysa och växa sig starka utan det isolerande snölagret. Vi har hunnit ut några vändor med skotrarna innan den sista värmen kom och fördärvade den lilla snö vi hade. Nu står vi, liksom många andra hundspannsförare i vårt land, med isiga träningsförhållanden. Distanserna hålls nere för att minska slitage på tassar men även minska riskerna för muskelsträckningar. Det är tom dagar då vi inte kunnat fara ut med spannen pga skaderisk att hundarna skall halka och skada sig.

Vid datorerna jobbar vi på med vår nya hemsida. Den kommer aldrig att bli färdig kan vi lugnt konstatera. En webbsida skall nämligen aldrig bli klar utan det är ett ständigt pågående projekt som skall uppdateras och fixas. På Facebook har vi testat lite olika kampanjer och vi fortsätter att fylla på med bilder osv. De senaste dagarna har jag börjat med att presentera alla våra hundar på vår Working Husky Kennelsida på Facebook. Alla hundarna skall ut med bild och en kortare presentation. På Jokkmokkguidernas sida har vi tillsammans med Destination Jokkmokk och Swedish Lapland gjort två kortare filmer som delas friskt.

Torparliv-swedish-lapland-1
Sjön är isbelagd och marken övervägande vit. Här är vår gård från luften häromdagen.

Skoterkörning-skabramsjön-1
Patrik hjälpte oss med spåren och isarna för två veckor sedan. Då hade vi lite fluffsnö som nu är ett islager.

Internet-marknadsföring-1
Följ oss gärna på Facebook. Vi har en speciell sida enbart för vår kenel. Working Husky Kennel.

Internet-marknadsföring-2
En liten försmak på hur vår nya webbsida kommer att se ut.


Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *