Youtube här kommer vi

Youtube här kommer vi

Veckan före julafton var jag åter ute på en fyradagarstur med fem gäster. Som vanligt en trevlig om än något varm vecka. Vi körde hundspann, eldade, grillade, campade och hade det roligt och trevligt. Filmen i detta inlägg är ett axplock från den turen.

För några veckor sedan gick Stina och jag en kortare kurs i film för sociala media via Swedish Lapland som är typ vår länsturismorganisation. Här gick vi igenom hur man skall arbeta med film via Facebook och Youtube. Föreläsarna var kunniga och inspirerande och för oss har detta inneburit ett omtag i vår internetnärvaro. Filmerna hittar ni dels på Jokkmokkguidernas Facebooksida likväl som på vår youtubekanal. Ni är varmt välkomna att klicka in där och följ med oss i vad vi pysslar med här uppe i Jokkmokk.

Ett svar på ”Youtube här kommer vi

  1. ”Mushing is great fun”.
    Varför kör man draghund? 365 dagars djurhållning, massor av träning, ofta i sämsta förhållande, blankis i hundgårdarna, kort säsong, det dyraste fodret (tonvis) är det bara det som duger och veterinärkostnader för behövande fyrbeningar som är höga. År ut och år in… Den här filmsnutten ger en del av svaret med fantastiska bilder och stämningsfull musik. Huffar uppvärmda m.h.a. tält tolva-kamin värmer att se för en pensionerad husky vän. Den vita huskin vad heter den?
    /Kenneth
    Ps. Ser fram emot en motsvarande filmsnut med bilder från Alka, Koupper, Rapa, Routes eller Sarvesvagge 2017. ”Profi-trailbreaking ”(professionell snöpulsning). Youtube är ett utmärkt koncept och kan sannolikt ge många bokningar framgent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *