Makabra verklighet

Makabra verklighet

Makabra_beslut_1
En äldre bild av Fugitive’s Freddy Kruger.
Verkligheten är ibland ganska makaber. I förrgår avlivade vi tre av våra kära hundar och tillika arbetskamrater. Beslut som måste fattas. Hundar som arbetat hela sitt liv med oss. De har alltid gjort allt de kan för att vara oss till lags. Vi har kämpat oss igenom snöstormar, tungt lastade slädar har vi flyttat igenom Lapplands skogs och fjällvärld. De har hjälpt mig att charma gästerna och se till att alla blir nöjda med turen. De gör det för att jag har bett dem om det.

De har älskat detta livet. Annars skulle de inte gett allt i alla olika situationer. Svansarna har viftat och snurrat. Öronens spelande som tydligt visat att de vill vara med. Deras glada hälsningsyl om morgonen när man kommer ut till dem. Sedan går åren. De blir äldre, någon kanske skadar sig eller blir sjuk. Då måste vi fatta dessa tunga makabra beslut. Helt klart tunga beslut.

4 svar på ”Makabra verklighet

  1. Jobbigt Mattis och Stina, riktigt tungt. Men det är vår plikt, vi hussar och mattar, att sköta om detta också. Ord jag brukar trösta mig med när det är dags. Jag är imponerad över den känsla för era djur som just ni har. De tre nya i hundhimlen hade aldrig kunnat få ett bättre liv 🙂

  2. Alltid svårt att mista en kär vän. Hundar är helt otroliga med sin kärlek till människor i deras närhet. Ren kärlek och de kommer på något vis att alltid finnas med i våra hjärtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *