Investeringar och leksaker

Investeringar och leksaker

Phantom_dji_1_2
’Phantom dji ready to take off’
’Leader to dji…leader ti dji…you can take off…’
Här om dagen investerade jag lite pengar i en helt egen drönare! Phantom DJI eller nått sånt heter den. Efter den sista veckans fokus på vansinnet med den stora militära flygövningen som pågår här i norra delen av Sverige, så kändes det plötsligt som läge för en egen drönare. Så förutom Nato så har även jag har övningsflugit en hel del. Vi har varit i träd, klippt gräs och fräst jord med den och den håller förvånansvärt bra! Till veckan skall den utrustas med en GoPro kamera och sedan har vi fått de förmågorna (militärspråk) som ett litet neutralt ställe som södra Skabram kan behöva.

Jag hoppas på att kunna visa lite filmer och bilder i från luften i framtiden. Nu ska jag lära mig att flyga innan maskinen är kvaddad. OM jag har roligt på jobbet? Om du bara visste!!!

Phantom_dji_1_1
Den flyger mycket stabilt och bra!

Ett svar på ”Investeringar och leksaker

  1. He he må le litt, du har en kommentar som de fleste droneflygere kjenner igen: ”Vi har varit i träd, klippt gräs och fräst jord med den och den håller förvånansvärt bra!” Jeg kjenner meg meget godt igjen, og dronen holder, merkelig nok. Men er i Hamar, eller Vangsåsen hvor vi bor regner det så mye for tiden at jeg ikke får brukt dronen så mye. Men tenker også på å investere i en ”DJI ZenMuse GoPro H4-3D for Phantom 2” slik at bildene med GoPro blir stabil…men får se, foreløpig så må jeg trene meg i å fly, bli vant med kontrollenheten osv. men morsomt Jaaaa….!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *