Hedrande uppdrag

Hedrande uppdrag

destination-jokkmokk-logotyp2
Destination Jokkmokk är en ekonomisk förening med 45 medlemsföretag i Jokkmokk. Vi har varit med sedan starten av detta och dels arbetat aktivt men även under perioder varit passiv medlem. Föreningen är delägare i det till hälften kommunalägda bolaget Destination Jokkmokk AB.

Jag hade blivit tillfrågad om jag ville sitta med i föreningens styrelse vilket jag gärna gör. Det är nämligen väldigt roligt om vi kan stötta och hjälpa till med den gemensamma destinations utvecklingen av Jokkmokk. Dessutom har jag fått det hedrande uppdraget att bli styrelsens ordförande. Kanske är jag inte den mest lämpade för detta. Struktur är inget som är synonymt med mig. Jag har kollat vilka andra som också sitter i styrelsen och ser att det finns personer med väldigt bra kompetens så tillsammans borde vi kunna fixa detta.

För mig personligen så känns det väldigt viktigt att vi inom besöksnäringen kan stå gemensamt. Vi kan tillsammans visa att vi faktiskt är en ny basindustri i Sverige. Att vi tillsammans betyder någonting för samhällsekonomin och samhällsutvecklingen.

Destination_jokkmokk_organisation
Destination Jokkmokk AB ägs till 50% av Jokkmokks kommun och 50% av Destination Jokkmokks ekonomiska förening som i sin tur ägs av 45 medlemsföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *