Influensa med perspektiv

Influensa med perspektiv

Influensa_perspektiv
Man har alla olika horisonter här i livet. En del tycker att livets slut är nära då de blir lite snuviga… Då har man nog inte riktigt förstått att det kan komma motgångar på riktigt också!
Så hamnade man däckad igen. Värk i kroppen, ont i lungorna, lederna känns som de skall rämna, ont i halsen och feberfrossa omväxlande med värsta svettatackerna! Man kan verkligen känna sig ynklig.

Denna gång är jag lyckligt lottad. Ligger inte långt ute på fjället, kan med gott samvete bädda ner mig i soffan och bara vara. Vist skall hundarna ha mat och vist är det nån tur som bara måste köras men i stort så har jag kunnat vila. Då kan jag tom njuta av situationen. Då finns det ingen anledning till att känna sig onyttig. Man har rätt att bara goa ner sig under yllefilten och känna hur muskler, leder och tom huden smärtar på ett ganska skönt sätt. Då när jag vet att detta är övergående.

När vi ojar oss för våra småkrämpor så ska vi sätta det i perspektiv. Det handlar inte om cancer, depressioner som gör att man vill få slut på livet, förlorade barn, förlorad syn/hörsel, konstant och ständig smärta och allt annat man kan drabbas av. Det handlar om en liten flunsa. En flunsa som värsta fall biter sig kvar nån vecka. Nä, gott folk. Sätt ert lidande i perspektiv här i livet och var glad för varje dag det bara handlar om en sketen influensa!

Ett svar på ”Influensa med perspektiv

  1. Ooj influensa! Har ni drabbats båda två? 2012 i mars var förra gången. Det var ingen musher i toppform som hjälpte mig med hundmat och hyra av en toppenfin Oinakkasläde. Försökte hålla dig ifrån stugvärmen under så kort tid som möjligt. Hjälpte Stina med att förpassa en pall Priima till era frysar medans du vilade.
    Krya på dig ordentligt m. h. a. Alvedon, te och horisontalläge! Tur att du inte drog på dig influensa i samband med någon av era höjdarturer från Salto. Räkna med ett mycket piggt gäng i hundgården när du tillfrisknat.
    /Kenneth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *