Thermosmuggen hike från Thermos är testad

Thermosmuggen hike från Thermos är testad

Thermos_mugg_1
Thermos HIKE.
Thermosmuggar är en av mina svagheter. Jag letar oftast efter den ’perfekta’ thermosmuggen som dels skall vara tät, hålla värmen, se snygg ut och sist och absolut viktigast så skall den vara god att dricka ut. Oftast blir jag besviken. De läcker, man bränner sig, de är fula och drycken blir osmaklig och kall osv.

Nu har jag testat thermosmuggen HIKE från producenten Thermos. Den är faktiskt hyffsat snygg och håller värmen förvånansvärt bra. Inget läckage efter ett drygt års användning. Ofta följer den med i bilen på längre körningar eller på släden under längre träningspass. Ska man bara ut med kanoten och fiska en timme eller två så hänger den oftast på ryggsäcken.

Thermos Hike är smidig och mycket robust byggd. Min mugg har trillat och hamnat emellan saker osv. Sådant som garantierna kanske inte skulle uppskattat. Nu har muggen klarat sig utan skador som thermos produkter brukar göra.

Alla muggar som har dessa zip-drick-lösningar är inte mina favoriter. Jag bränner mig alltid. Därför skruvar jag i princip alltid av locket när jag skall dricka för annars blir kaffet eller teet helt enkelt inte gott. Min syster är ägare av den blå thermosmuggen och hon är nöjd med sin. Om jag skall rekommendera någonting så skulle jag nog istället tittat efter en som har bättre dricköppning där man inte bränner sig.

I Jokkmokk kan man köpa Thermos HIKEBagge Bygg vilket jag gjorde. För er som inte kommer till Jokkmokk så hittar ni Thermos HIKE hos Addnature.

Thermos_mugg_2
Locken från thermos hike är täta, håller värmen men jag gillar inte att dricka ur dem.

4 svar på ”Thermosmuggen hike från Thermos är testad

    1. Jo…jag har sett den och jag tror att den är en betydligt bättre produkt.
      Tack för synpunkten. Kanske det hjälper någon att köpa rätt redan från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *