Ett paket kommer lastat

Ett paket kommer lastat

Shoppinghysteri_1
Från Addnature och Team Sportia i Jokkmokk.
De senaste dagarna har varit helt crazy med shopping helt enkelt. Jag som egentligen inte alls vill äga massa prylar och jag inser att konsumtion inte är vägen till lycka men nu är det shoppat en massa. Dessutom så är det ganska roligt till viss del.

Fyra splitternya kajaker från Wilderness System hämtade jag hos Oskar på Canoe Adventure North i Råneå. Wilderness Systems kajaker är bra om man vill ha driftsäkra kajaker under flera år. Nu blev det en Zephyr 155 och tre Zephyr 160. Jag kommer med en utvärdering av dem när de är körda ett tag i vår kanotverksamhet Lapland Canoe Center.

Från Addnature droppade det in ett paket med en Exped Synmat 7UL MW samt två GSI muggar. Dessa skall testas och utvärderas. Vi reklamerade även vårt punkterade JR-Gear liggunderlag till Team Sportia i Jokkmokk. Denna gång lade vi till lite dollar och fick ett Exped 7UL M. Vad som slog mig är att Team Sportia har konkurenskraftiga priser på en hel del utrustning och det är smidigt om man får problem med prylarna. Det lönar sig helt klart att ta en titt i vår egen Jokkmokksportbutik!

Som om det vore nog med detta… Under ett åskoväder förra veckan slogs Stinas dator sönder totalt. Min maskin har även den över fem år på nacken med en hel del transporter på slädar och i ryggsäckar. Den har varit lite trött kan man nog sammanfatta läget som. Nu har vi fått hjälp av Jokkmokks IT Center med att skaffa två nya bärbara maskiner. Prismässigt lite högre än via pricerunner men nu är det dock så att servicen från Jokkmokks IT Center är ovärderlig när man verkligen behöver hjälp. De räddade vår hårddisk och detta är inte första gången de finns där för oss.

Shoppinghysteri_2
Vi har sedan tidigare två stycken kajaker från Wilderness System som funkat klanderfritt i 15 år så valet var tämligen enkelt.

Shoppinghysteri_2
Fyra nya Zephyrkajaker. Om dom är bra får ni veta när de är använda ett tag!

Shoppinghysteri_4
Datorer skall bara funka så det blev mest funktion per krona…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *