Huskywalk

Huskywalk

Huskywalk_3
Working Husky Masi.
Sommartid har vi en produkt som heter Huskywalk. På svenska blir det i princip hundpromenad med fikapaus. Visst är det en enkel produkt. Den tar två timmar och kostar nån hundralapp per person. Vi vandrar med några huskysar med oss. Under tiden berättar vi om allt från hundspann, hundarna, vårt jobb, naturen, politiken i kommunen och vårat liv som guider.

Idag vandrade jag några timmar med ett par från Schweiz. Kaffekok och några hundar blev rastade. Visste ni att man tex. Endast har 14-16 veckors mammaledighet där nere? Att pappan bara har en dag pappaledigt att ta ut. Att ett sms fortfarande kostar en dryg krona per styck. Att det är först på senare tid som mobilabonemang med fria samtal/sms har kommit. Det är intressant att möta människor från hela världen och lyssna till hur livet är för andra människor.

Huskywalk_2
Working Husky Uschi.

Huskywalk_1
Du har plåtat mig 15 gånger så en bulle borde tillhöra mig…

2 svar på ”Huskywalk

  1. Känner igen det där. Jobbar ju på CERN och alla pratar om vilken himla tur man har, eftersom de inte kna neka en 16 veckors mammaledighet och som pappa får man hela 6 dagar. Vilka lyckostar man är… hundpromenad med fika låter som något jag gärna skulle ge mig ut på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *