Föreläsning om webbförsäljning

Föreläsning om webbförsäljning

Internetnärv
Så här ser vår internetnärvaro ut lite förenklat.
Strukturum är Jokkmokks kommuns näringslivskontor. Varje fredag har de sk morgonkaffe och då träffas man och dricker kaffe förstås. Varje fredag har de olika teman och idag var Stina och jag där och berättade om hur vi säljer oss på nätet.

Vi får idag den absolut största delen av våra kunder direkt från vår webbsida där vi säljer hundspannsturer och hyr ut kanoter. Normalt har ett företag en hemsida där man har sina produkter. Nu visade vi hur vi kopplar bloggar, forum, facebook, google, adwords osv till en helhet. Allt superkomprimerat på en kort timme.

Efter föreläsningen har dagen formligen rasat fram. 1,5 ton hundmat levererades, Mattias och Lotta hämtade en av valparna ur Å-kullen. Mitt i allt det snubblade två kennelkonsulenter in oanmälda på gården och inspekterade vår kennel och hundhållning. Hela kenneln var bland de bästa de sett förutom vindstrutarna på de nybyggda hundkojorna som kanske skall vara 15 cm och nu är de bara 9,5 cm. Dessutom slank Sten förbi på kaffe mitt i allt.

Efter detta så blev det ett möte till. Vi är några små privata företag som försöker få en transferlösning att fungera mellan Luleå flygplats och Jokkmokks samhälle. Vi tittade på olika prisnivåer, hur vi skall kunna synka avgångar och fylla avgångarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *