Gällivareresa och snöfall

Gällivareresa och snöfall

Gällivareresa_2
Snön låg hela dagen uppe på Dundret och vägen hade man plogat.
Under gårdagen for vi till Gällivare och Lapplands Djurklinik. Det är Unna som fortsätter att få små typ ’hot spots’. Nu är det taget blodprov (visade normala värden) och om två veckor får vi besked om hudprover. Då kommer det att se vad som försigår i själva huden.

Första snön har börjat komma men som vanligt så har den smält bort. Uppe i Gällivare hade de till och med varit ute och plogat vägarna. Väl hemma igen sent på eftermiddagen så blev det hundträning, hundgårdsarbete och därefter någon typ av middag vid midnatt.

Gällivareresa_1
Unna i aktar Stinas balansövningar. Dessa balansprylar använder de till rehab av hundar normalt men det funkade hyfsat även för Stina…

Första_snön_höst
Denna bild togs den 28 September 2006 utanför vårt hus.

4 svar på ”Gällivareresa och snöfall

  1. Vårt vackra land är långt och varierat kan man konstatera. Satt precis och läste ett inlägg ifrån The rosegarden in Malevik och sedan ditt inlägg.

    Hoppas de hittar felet på hunden och kan åtgärda det.

  2. Åh, Gällivare… Jag har inte haft särskilt mycket hemlängtan under mina tre månader på Nya Zeeland, men när jag såg bilden i det här inlägget så kände jag en plötsligt känsla av längtan efter just det där, stillsamma och härliga Lappland, hemma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *