Sakta, snälla lilla sommar

Sakta, snälla lilla sommar

Sommardag_1
Vi bor nog ganska bra då vi kan skjuta ut kanoten direkt från tomten.
Här rullar det på som vanligt. Under våren ser det alltid ut som att en lugn sommar står för dörren. Sedan helt plötsligt så avlöses guideuppdragen med kanoter som skall köras hit och dit. Hundar ska skötas, utrustning servas och nu bör man ju snart dessutom börja höstträna hundarna. Vi har ju inte ens plockat bort skoterkälken från gårdsplanen! Så snälla lilla sommar kan du sakta in ett tag så vi hinner med?

Nästa vecka ska jag köra en guidad kanottur i Pärlälvens naturreservat. I gårkväll fick det bli en träningstur med en kanadensare. Det är ju bra om musklerna har hunnit vänja sig lite före turen. Hur som helst så fick jag en fin kvällssväng med en av våra nya Mad River kanoter.

Simon har varit förbi och hämtat en av våra hundar, Working Husky Xuper. Det är alltid tungt att sälja hundar, trots att vi känner att han får det bra hos Simon och Isabelle. Både Stina och jag hoppas verkligen att de kommer att trivas ihop, annars så kommer han tillbaks till oss, Xuper alltså.

Sommar_2
Simon fotograferade valparna i Z-kullen. Om han blev valpsugen? 😉

Working_husky_xuper
Working Husky Xuper. Det slår nästan aldrig fel. Jag känner mig nästan alltid som en svikare gentemot hunden när jag säljer dem. Absolut viktigast är att hunden kommer till ett hem där de nya ägarna och hunden trivs ihop.

Sommardag_4
Solgenomlysta björklöv hemma på torpet.

Sommardag_5
Ett fynd från kanot turen men hur tänkte man? Jag har aldrig hört att man behöver flöte till en flytande rappala.

Ett svar på ”Sakta, snälla lilla sommar

  1. Jag tycker det är jobbigt att lämna hundarna en vecka hos andra, så jag kan förstå att det är än jobbigare att skiljas. Men Kokkos & Kirri får du i alla fall träffa ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *