Kustbesök, kanotköp och hundförsäljning

Kustbesök, kanotköp och hundförsäljning

Piteå_1
Papperverket kan vara snyggt men luktar grymt illa. Man kan dessutom se att hänglavarna är färre i de mest dominerande vindriktningarna från Piteå.

I går var vi en sväng ner till Kusten. Råneå, Luleå och Piteå han vi avverka. Med från Oskar på Canoe Adventure följde en begagnad solokanadensare. Mad River Freedom solo. Det är lite fix på kanoten då den har en träreling som behövde lite kärlek.

Vi levererade även en hund, Working Husky Silke som nu har flyttat till Ele och Dennis nere i Piteå. Silke har gått hos oss på alla möjliga typer av jobb. Silke kan gå i alla positioner på spannet och löser även enklare situationer som ledarhund.
Bibbi och Bosse som har Olga från oss är grannar till Ele och Dennis så vi han med en sväng dit också. Sedan blev det middag, kaffe, tårta hundprat och en del hundprat.

Nu har vi planerat en träningsträff i Jokkmokk tills början av Oktober. Håll koll på SPHK övre norra. Det blir en öppen träff oavsett hur många hundar eller vilken sorts hundar man har. Tälta, träna hundar, byta erfarenheter, elda och grilla.

Piteå_2
Working Husky Silke i full fart. Hon vart jätteglad för utflykten med lössläpp och bus med border collisarna utanför Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *