Livskvalite i norr

Livskvalite i norr

Livet i norr är fantastiskt på många sätt. En läsvärd blogg som också vill visa på det är Jonna Jinton. Här följer en kort och helt klart sevärd film. Jag tror att många av oss som aktivt valt livet i norr känner igen oss i ressonemanget. Livskvalite i Lappland kan man lungt säga!

Livskvalitet from Jens L´Estrade on Vimeo.

7 svar på ”Livskvalite i norr

  1. Den här tjejen har så ung hon än är förstått meningen med livet, dvs LEVA i nuet. Vi människor har ju förmågan att tänka både frammåt och bakåt vilket kan skapa stress och att vi glömmer bort att leva i nuet.
    Delar vidare dessa insiktsfulla rader:
    Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest. -”Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar. Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt.”
    Lev och njut nu!

  2. å man behöver inte flytta ända till Norrland för att uppleva det där ”här o nu” 🙂 Det duger gott me skogarna mellan Sälen-Mora-Älvdalen 😉 Kom över myren med hundarna i mörkret nu ikväll och sista biten ser man huset med sina lysen, då är de GÖTT här o nu! 😉 😉
    Men vilken tur att inte ALLA fattar detta, för då skulle vi få de trångt i skogarna! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *