Gräsänkling

Gräsänkling

Gräsänkling
Här fikar vi med 20 siberians och två border collisar. Jag visar hellre denna bild än något från köket här hemma...
Jag förundras över min enorma kapacitet. Stina lämnade mig imorse för en flerdagarstur. Själv har jag varit ute på en hundspannstur och sedan med skotern i princip hela dagen. Trots det ser köket ut som en krigszon. Är Stina hemma och jag ute kommer jag hem till ett fint hem.

Idag körde jag en tretimmarstur med fyra gäster. Två indier, en nya zeeländare och en Lulebo. Stina är ute med ett fransk/svenskt par på sin flerdagarstur. Stinas föräldrar kom idag till sin lilla stuga som de har här i Jokkmokk. De ska stanna tills Vintermarknaden är över. Kul för då hinner vi träffas en del.

5 svar på ”Gräsänkling

  1. Heja Stina! 🙂 Vilken hjälte hon var när hon klättrade ner i avloppsbrunnen. Det imponerade stort – jag hade ALDRIG fixat det. Hoppas nu att du hinner fixa så att Stina kommer hem till nyårsfint kök. Tack för val av fin bild från dagen – vad kan vara bättre än hundar och snö!

  2. Hälsa stinas föräldrar, o klia Lisen( Lilla) och den stora från mig hoppas det inte blir för mycket skytte av raketer.

  3. Hej Mattis! Hade bestämt mig för att köpa Silvas lampa x-trail men läste ditt inlägg om pannlampor och nu är jag velig. Är Ledlenser H14 ett bättre köp? Jag använder pannlampa när jag rider i mörker (eller när strömmen går). Tips?

    1. Jag skulle nog valt en LedLencer H14. Fast Silvan kanske lyser lite bredare vilket kanske är bra vid ridning? H14 ÄR bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *