Jokkmokkguiderna, Corona och Youtube

Jokkmokkguiderna, Corona och Youtube

Allt detta med Corona och Covid-19 har slagit ganska hårt mot oss. Vi har förlorat en hel del omsättning i vårt företag och det slår i första hand mot våran lön. Först skall hundarna ha mat och därefter andra fasta kostnader som man har i ett företag. Vi skär ner hårt för att klara oss så länge som möjligt för just nu känns det lite osäkert när resandet kommer igång igen och på vilket sätt.

Under tiden får vi tid att göra sådant som vi tänkt göra under en längre tid. För min del har det handlat om Youtube och vi kör sakta men säkert ut film efter film. Varje film är en del av ett lärande och det snackas om att de första 200 filmerna man gör är en kompetensresa där man skall försöka hitta sin grej och lära sig en arbetsmodell. Redan när jag lägger ut en film så vet jag hur jag egentligen skulle ha önskat att den var gjord. Istället för att vänta på det perfekta så kör jag. Sakta men säkert så tycker jag faktiskt att de blir lite bättre och bättre.

Även denna blogg kommer att fyllas med en del nya lite mer genomarbetade texter och inte så mycket av dagbokskaraktär som bloggen tidigare har varit. Ni som läsare kan hjälpa mig igenom att dela länkar hit till bloggen, filmer på Youtube och klicka en tumme här och där om ni tycker att det är värt en tumme. Era delningar och tummar gör att Facebook, Instagram, Youtube och Google hittar oss bättre och det i sin tur gör att vi kanske kan börja få in de bokningar inför kommande säsonger som vi så mycket skulle behöva just nu. Vi tackar för all hjälp vi kan få.


Okategoriserade

4 svar på ”Jokkmokkguiderna, Corona och Youtube

 1. Hoppas / önskar er att ni klara er ekonomisk. Det är en problematisk situation för många i världen.

  Hälsning från Värmland

 2. Jättefin och intressant film! Jag njöt av att få följa med på din lilla tur. Gillar att få hänga med i sysslorna med ved, eld, hundmat mm. Fina, lugna hundar. Tack!

  1. Hej och tack för de värmande orden!
   Det kommer mer film i framtiden så håll koll på oss. Det kommer nog mer intressanta blogginlägg också.
   Hundarna… De är faktiskt helt fantastiska! Jag är så varmt glad över de hundar som vi har förmånen att få leva med.
   Vi ses i framtida filmer.
   🙂
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *