Nya Lupine pannlampor

Nya Lupine pannlampor

Lupine_piko_1
Lupine Piko finns svart, röd och blå.
Nu har det kommit nya pannlampor till torpet som lyser upp vår tillvaro. Lupine Piko som är en otroligt liten och framför allt lätt lampa. Dessa kan fås med olika batterilösningar, huvudställningar, cykelfästen osv. Vi valde nu två mindre batterier till varje lampa (Lupine Piko X Duo SC). De batterier som vi valde har indikatorer som visar hur mycket laddning som finns kvar.

Jag har tidigare testat en Lupine Wilma. Då beskrev jag den som pannlampornas Rolls Royce och det gäller nog än idag. Kablar, kontakter, gummistrick i pannbandet osv. känns som kvalité rätt igenom. Även priset på dessa lampor är tämligen högt så jag hoppas att vi får vad vi betalt för.

Nu skall vi använda dessa lampor och troligtvis kommer det en mer seriös utvärdering av dem under nästa höst. Det känns dock roligt för jag vet att många av våra bekanta som kör långdistans använder just dessa lampor år efter år. Räknar man så så blir det en billig lampa i längden. Vi får se vad vi tycker om ett år eller så.

Lupine_piko_2
Med dessa huvudselar så är det nog den i särklass lättaste lampan med detta grymma ljus som jag någonsin har testat!

Lupine_piko_3
Dessa batterier har laddningsindikator. Troligtvis kommer vi att behöva skaffa lite fler eller större batterier i framtiden.

3 svar på ”Nya Lupine pannlampor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *