Prisvärda GoPro tillbehör

Prisvärda GoPro tillbehör

Gopro_tillbehör_hobbyprylar_4
Lång selfipinne och kort flytande handfäste. Denna lilla flytande grej har visat sig vara betydligt mer användbar än jag kunnat förutspå. Den är på kameran i princip hela tiden under kanotturerna.
För en tid sedan införskaffade jag en lite GoPro filmkamera. Denna kamera skall man fästa på alla möjliga platser på cykeln, släden, kanoten, kastspöt, huvudet osv. Efter en snabb check visade det sig att priset för själva kameran inte var någonting jämfört med den summa man kunde lägga på GoPro tillbehören.

Efter en del surfande på nätet och en del tips så hittade jag en sida som heter hobbyprylar.se. Här såldes kopior av alla dessa GoProfästen. Priset var en bråkdel av ordinarie märkesprodukter. De säljer olika paket med en uppsjö av selfisticks, fästen för både det ena och det andra. Allt för en en summa som i princip motsvarar priset för ett av orginalfästena. Det paket som ni ser på dessa bilder fick jag för ca 450 kronor totalt.

Kvalitén känns okej på dessa prylar. Kanske är selfipinnen lite sämre och jag tror på sikt att den kommer att bli lös och ostyrig i lederna. De andra fästena kan man spänna och justera så de skall inte vara några problem. Resårbanden för huvud/bröstfästet är av bra kvalité. Kanske inte lika bra som det orginalhuvudfäste som jag testat. Men hur ofta använder man dessa?

Det moraliska dilemmat i detta är att man dels får prylar man inte önska samt att man bidrar till en totalt meningslöst slöseri av naturresurserna. Är det bara märket som gör dem billigare eller handlar det om arbetsmiljöförhållanden för de som arbetar där? Handlar det om utsläpp osv i miljön? Jag valde att köpa ett av dessa set då jag inte har hittat en miljö/etnisk profil på GoPro produkterna. De kan i princip vara tillverkade i samma fabrik. Jag anser att det är mycket viktigt att man ifrågasätter alla inköp man gör. Speciellt då det handlar om billiga produkter men även över lag.

Gopro_tillbehör_hobbyprylar_3
Ett cykelfäste som kommer att kunna användas på säde osv samt en kopia av ett gorillastativ som nog mestadels blir liggande.

Gopro_tillbehör_hobbyprylar_2
Ett sugkoppsfäste som jag inte egentligen behövde. Nu när jag har den kommer jag givetvis att testa detta.

Gopro_tillbehör_hobbyprylar_1
Hela setet med huvudfästen/bröstfäste och alla andra fästen och detaljer. Allt detta för ca 450kr.

Ett svar på ”Prisvärda GoPro tillbehör

  1. Kinagrejer. Beställ därifrån själv istället!
    För USD30 inkl. Frakt så får du exakt dem där grejerna och 2-3ggr mer. På riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *