JBL Micro II, Portabel trådlös högtalare hårdtestad

JBL Micro II, Portabel trådlös högtalare hårdtestad

Högtalare_JBL_micro_II_1
Högtalaren JBL Micro II. Bluetooth, ljudvolym och en 3,5mm stereoplugg.
JBL Micro II är en liten portabel högtalare. Med denna kopplad till MP-3 spelare eller mobiltelefonen så får man ett hyfsat ljud med endast en vikt på 130 gram. Denna lilla högtalare är försedd med ett uppladdningsbart batteri som ger upp till 5 timmars spelning.

Ljudet är inte det bästa men i förhållande till vikt och smidighet är det helt okej. Högtalaren har följt mig på många turer, varit i hundgården, tältet och lite överallt. Den är inte vattentät men har än så länge klarat lite fukt o regn. Den blå högtalaren hamnade emellan käftarna på en husky. Trotts det så går den ännu att ladda och köra via bluetooth. Lite skrolligare blev ljudet och ytan är inte lika jämn och fin längre. Den hemmafixade huskydesignen är inget vi rekommenderar.

Söker du efter en liten ’ljudförstärkare’ och kan ta att ljudkvalitén är bara okej så är detta en bra högtalare. Man kan ju trotts allt stoppa den i en byxficka och den kostar endast någon hundralapp. Söker du en riktigt bra musikupplevelse så skall du nog titta efter någonting större.

Högtalare_JBL_micro_II_3
Nu är vi inne på nummer två efter att den första råkade ut för ett huskymissöde…

Högtalare_JBL_micro_II_2
Trotts att denna är illa tilltygad så fungerar allt utom den 3,5mm stereopluggen som helt sonika är uppäten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *