I’m still alive…

I’m still alive…

Jo, vi lever i allra högsta grad. Har inte hunnit uppdatera här.på evigheter. Turerna avlöser varandra och snön som trillat från himlen har sysselsatt oss.

Mellan jobben är det som jobbigast. Utrustning ska packas om, hundar ska skötas och en massa mail på det. I princip allt vi gör är roliga arbetsuppgifter. Att känna att man inte hinner är det mindre roliga. Men det är ju såhär säsongsarbete fungerar. Vi får köra mycket hundspann och livet ute är ju helt otroligt.

Som grädde på moset håller nu Stina på att förbereda  sig inför Amundsen Race. Det är en 320 km lång slädhundstävling. Till den kommer hon att plocka 8 hundar. Målsättningen för Stina är att genomföra. Det innebär liksom för mig under Femundlöpet att vi kör med mycke vila.

I skrivande stund så ligger jag i ett tält. Det är morgon och kaminen har just börjat sprida sin värme. Strax är det dags för lite frukost innan hundarna förbereds och vi styr spannen vidare västerut igenom Lapplands snötyngda skogar. Så vi lever som sagt i allra högsta grad…

Ett svar på ”I’m still alive…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *