Local manager i Lappland

Local manager i Lappland

Local_managing_lappland_1
Producenten går igenom planeringen för vilken utrustning som står på tur att fotograferas och till hur bilderna skall användas.
Efter åtta intensiva dagar med uppdrag att hitta olika miljöer för fotografering har jag nu landat hemma. Det är ett friluftsföretag som arbetat med att ta fram bilder till sin nästa års sommar katalog. Kläder, tält, skor, sovsäckar och en del annat har vi fotograferat i alla möjliga miljöer.

Denna vecka har varit både rolig och givande. Nu förstår jag vilket arbete det ligger bakom en vanlig katalog. Rätt kläder i rätt kombination med varandra i rätt miljö och dessutom i rätt färgkombination. Jag har även fått en del ny kunskap om fotografering då jag kunna gå bredvid fotografen och se hur han arbetat. Dessutom så har det varit trevligt folk att arbeta med så det har blivit en hel del skratt o skoj.

Bilderna från denna tur kommer jag att kunna använda först nästa vår. En del av utrustningen skall nämligen inte synas innan dess. Nu återstår endast upppackningen av all utrustning samt att sammanställa alla fakturor från hotell, transporter, mat och andra kostnader.

Local_managing_lappland_2
Det är lärorikt att få ta del av hur proffsen arbetar.

Local_managing_lappland_3
Mitt arbete har delvis bestått av att se till att det funnits ätbart ute på fjället.

Local_managing_lappland_4
I Saltoluokta är det alltid lätt att jobba. Vi fick bra hjälp från personalen som vanligt. Här kör Jore några av de 20 lådorna utrustning samt ett gäng ryggsäckar och bagar ner till båten.

Ett svar på ”Local manager i Lappland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *