Det sket sig men var ändå trevligt

Det sket sig men var ändå trevligt

Working_husky_rut
Working Husky Rut är besviken då Nuna’s Keewatin tydligt är för gammal för att göra DET…
Med en löptik bak i bilen styrde vi mot Norge Carina och jag. Hemma på gården lämnade vi Carinas dotter, Alexandra med Stina. De skulle sköta kennel och antagligen avhandla massor av samtalsämnen.

I Norge hos Anne-Karin väntade Nuna’s Keewatin. En 12 år gammal hanhund med mycket intressant stamtavla. Vi drack kaffe och pratade hund medan Rut försökte förföra Keewatin men helt utan resultat.

Rut, vår löptik lyckades istället bryta sig ur hundgården. Vi plockar fram såg, hammare, spik och sedan repas hundgården. Keewatin fick inte stånd. Vi far till veterinären för att kolla om det finns livskraftig sperma hos honom men det går inte ens att tappa honom på det. ”Ingen reaktion, helt dött” som veterinären sa om själva apparaten.

Istället för att lämna henne där då oddsen för parning var allt för låga och risken att hon skulle bryta sig ut igen var för stor så fick Rut följa med hem. Oparad. Hur som helst så fick Carina och jag en trevlig utlandssemester. Vi såg Anja Persons pappa vara ute och cykla efter blå vägen i Tärnaby så vad mer kan man begära av en utlandsemester?

Hundtransporter_motorcyckel
En hundtransporter bakom en motorcyckel utrustad med sidovagn torde vara det optimala transportmedlet för upp till 6 hundar.

Nunas_kewatin
Nuna’s Keewatin en snygg hund på 12 år med intressanta blodslinjer. Tyvärr aldrig nyttjad i avel men däremot använd som arbetshund.

4 svar på ”Det sket sig men var ändå trevligt

  1. Tack Matti för en trevlig utlandssemester – vi hade i alla fall tur med vädret! Och Rutan tutan fick ju sin kavaljer när vi kom hem, och roligt hade vi. Tack kära vänner för underbara dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *