Skottkärra modell billig testad

Skottkärra modell billig testad

Skottkärra_1
En skottkärra att svära över.
På ett torp och när man har kennel är skottkärra klart användbart. Nu har vi förbrukat tre stycken skottkärror av modell billig. K-rauta, Juhla, Claes Ohlson, Biltema osv. säljer alla denna billiga skit. De håller ett eller två och sedan är det god natt.

Hjullagrena är av plast eller mjukjärn. De rostar och nöts ned direkt. Kör man grus eller annat tungt säckar plåten ihop efter ett tag då själva lådan är alldeles för vek.

Dessa skottkärror är en del av vårt slit och slängsamhälle. Fråga dig själv om du vill vara en del av det när du väljer kvalité på det du handlar. Hur som helst så kostar dessa modeller inte mycket pengar. Det kostar dig mer att köra tillbaks den till sopåtervinningen än det kostar att köpa den.

Skottkärra_3
Dessa skottkäror behöver du nog inte ta upp i eventuellt testamente knappast heller i firmans inventarielista.

SKottkärra_2
Handtagen är inte tuggsäkra.

Skottkärra_4
K-Rauta säljer dem för 179 kr och Juhla släpper dem nu för 149 kr. Detta ska täcka material, produktion och transport från Kina samt ev. vinst till den som säljer.

3 svar på ”Skottkärra modell billig testad

 1. Ja, men vilken tur att du endast ”förlorat” 650:- på dessa 3 kärror. jag kan försäkra dig att en EKEBY skottkärra inte håller mer än 5år vid flitigt användande. Så gör nu slag i saken nu och investera i en sådan. Tvivlar på att du förvarat denna under tak och du har säkert slagit ner spaden i den galvade metallen dessutom. EKEBY kärran är av lackad plåt så du lär nog få problem framöver.

  mvh
  RULLEBÖR

  1. Nu förstår jag inte riktigt?
   Problemet är att dessa billiga skottkärror är avsedda för att endast hålla en kort tid. INTE miljövänligt helt enkelt.
   Har jag en EKEBY kärra eller vad menar du? Är det den gröna på någon annan bild så är den köpt på second hand.

   MVH
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *