Mörkret sänker sig ute

Mörkret sänker sig ute

Videokameralagning
Att laga en videokamera kräver finmekanisk kunskap samt damfri miljö... som här på ett hundkojstak!

Stina kom just hem från sin träningstur. Hon rapporterar svagt norrsken och fullmåne. Före det hann även jag få en tur med min träningsgrupp. Jag försökte filma en del vilket resulterade i en kraschad videokamera som jag lyckade ’finlaga’ ute på ett hundkojtak. Den fungerar igen och har inte fått några speciella men av flygturen ner i backen. Blir det tid över imorgon kanske filmen blir redigerad och utlagd här.

Medan Stina var ute satt jag i ett telefonmöte. Jag har fått äran att vara sammankallande i ett avelsråd för siberian husky klubben som är en del av svenska polarhundsklubben. Nu var jag inbjuden till ett styrelsemöte för siberian husky klubben, vilket var mycket roligt. Tänk vad praktiskt att man slipper resa. Men samtidigt synd att man inte fick träffa alla andra LIVE och dricka kaffe ihop.

Medan mörkret sänkte sig ute satt jag med headsetet från telefonen och sörplade te. Tänk vad mycket folk det finns runt om i Sverige som brinner för detta med slädhundar. Ett intressant och bra möte på distans med lite hundgalet folk runt om i landet.

Månsken_och_hundspannsträning
Även jag hann få en släng av månskenet innan mit spann hade dragit mig hem.

2 svar på ”Mörkret sänker sig ute

 1. Hej på dig Mattis!
  Rolig blogg, och vad tuff du ser ut med en Bacho BE-8020 o,5x3x60 skruvdragare mellan tänderna! Hoppas det gick bra med video’n
  Har själv precist gjort en träningsblogg för mig och mina hundar. Roligt, det sporrar mig faktiskt till att köra flera km också 🙂
  Du är välkommen att titta in på den på http://mihakias.blogspot.com/
  Ha en bra dag och en underbar helg, bra artikel i Polarhunden från dig!
  Kirsten Poulsen

  1. Jag ska försöka hinna redigera filemn idag eller…
   Appropå blogg så är det klart underhållande måste jag säga! Underhållande om man gillar att skriva.
   Artikeln i Polarhunden… Jag har fått mycket positiv feedback så helt ensam om de åsikterna är jag nog inte. Men olika åsikter är ju berikande för en klubb.
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *