Mr Mars 2016

Mr Mars 2016

Mr_mars_2016
Mr Mars 2016!!!
Som säkert många redan har uppmärksammat så är det jag som är Mr Mars i Gällivares sopkkallender. Det är den gratiskalendern som man skickar ut till alla hushåll i hela Gällivare kommun för att de skall veta när det är soptömning eller nått sånt.

Denna typ av kändisskap har lätt en tendens att stiga folk åt huvudet. De blir självupptagna och glömmer vem de egentligen är. Det är av just denna anledning som man inte låter någon vanlig människa bli Mr Mars utan man väljer noggrant ut någon som just mig som har självdistans. Det är ju inte heller första gången som jag är i världens blickfång. Vi skall tex inte glömma när Kate Moss var på sexsemester i Svenska Lappland.

Jag vill förtydliga att vi kommer inte att ge några extra presskonferenser eller intervjuer med anledning utav att just jag blev utsedd till Mr Mars. Vi kommer att försöka att tona ner detta något och inväntar istället inbjudningar till diverse andra event som Paradise Hotel och liknande.

2 svar på ”Mr Mars 2016

  1. Men DET ser jag fram emot Matti – du och Paradise Hotel, vilken underbar kombo! Gå ut stort och i god tid då bara, så vi hinner fixa lite kanaler här hemma i ”Östra” innan det drar igång. Lovar att sitta bänkad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *