Fjällvandra med Jokkmokkguiderna

Fjällvandra med Jokkmokkguiderna

Fjällvandra med jokkmokkguiderna 2020.

Äntligen kan du nu fjällvandra med Jokkmokkguiderna. Under de senaste veckorna har Stina och jag jobbat med att ta fram två nya vandringsturer inför den kommande sommaren. Det är turer där vi bor i tält och lagar all vår mat själva.

Fjällvandring till porten av Sareks nationalpark är turen vi först är klara med. Här vandrar vi förbi platser som Aktse och Skierfe. Vi rör oss i utkanten av Sareks nationalpark och passerar även en del av Kungsleden. Denna tur passar alla från nybörjare, fotografer, botanister och helt vanliga fjällmysare som vill njuta av utsikten och sippa på en mugg kaffe. Ta en titt på vårt programupplägg för turen: Vandra till Skierfe och porten till Sareks nationalpark.

Vi kan faktiskt köra turen redan då vi får två bokningar. Så snart vi har två bokningar per tur blir avgången med andra ord garanterad. Max gruppstorlek är satt till 8 deltagare. Att vara allt för stora grupper är endast bra för ekonomin. Vi tjänar mer och ert pris blir lägre men upplevelsen kommer inte att bli bättre. Varken för er eller för oss.

Tur nummer två kommer att gå i området väster om Kvikkjokk och den beräknar vi att vara färdig med under denna veckan som kommer. Hjälp oss gärna att sprida och dela bland era bekanta att vi kör dessa fjällvandringsturer. Tack för hjälpen och hoppas att vi ses!

Fjällvandring-skierfe-2020-37
Aktse fjällhemman.

Fjällvandring-skierfe-2020-24
Vi vandrar i små grupper för att få en bättre upplevelse.

Fjällvandring-skierfe-2020-35
Vart skulle du vilja spendera en sommarkväll?

Fjällvandring-skierfe-2020-21
Från toppen av Skierfe är det en väldigt speciell utsikt.

Fjällvandring-skierfe-2020-4
Stina och jag ser själva fram emot att få komma ut på vandring. a


Okategoriserade

2 svar på ”Fjällvandra med Jokkmokkguiderna

 1. Hej
  jag har några frågor:
  Vilka datum kommer vandringarna vara?
  Hur många dagar är varje vandring?
  Tillåter ni att man tar med hunde på era vandringar?

  1. Hej!
   Datumen är satta och du hittar de senaste på vår webbsida för Jokkmokkguiderna: https://jokkmokkguiderna.com/turer-aventyr-lappland/sommaraventyr-host-lappland

   Vi har funderat på att sätta någon specialavgång där man kan ta med sig hund. Den turen till Skierfe funkar det inte på då vi går in i nationalparken där det råder hundförbud. På kanotturen, och den kommande turen i Tarrakaisefjällen skulle det fungera. Vi har tidigare försökt att organisera turer för hundägare men det har aldrig lett till bokningar. Kanske dags att tänka om igen…
   Sedan så kör vi ju turen så snart vi har 2-3 deltagare så vi skulle ju kunna göra en specialavgång om du har några bekanta som är på hugget.
   Skicka gärna ett mail med datum/önskemål om du vill ha prisförslag.
   / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *