Vilken utrustning tar man med på en kanottur?

Vilken utrustning tar man med på en kanottur?

Vilken utrustning tar man med sig om man skall ut på en kanottur? Här är en kortare video där jag går igenom den packning som jag har på en tredagars kanottur i skogslandet. Det är endel portager även om de är korta men det gör att jag inte vill släpa på allt för tung utrustning. Däremot så är det ändå väldigt mycket packning.

För att genomföra en solotur med kanot behövs det en hel del utrustning. Tält, kök, grytor, kläder, sovsäck, liggunderlag, myggmedel, fiskeutrustning, kamerautrustning, mat och en hel del mera. Ni hittar en total genomgång av min packning i filmen ovan. En utrustning som jag använder både för kanoting men även på vandringsturer och annat. Kom ihåg att det finns inga egentligt rätt eller fel svar på flera av grejerna. Ibland har man en typ av gaskök och nästa gång ett litet bensinkök osv.

Här nedan är även filmen frånn den kanotturen jag gjorde i Kronogårds naturreservat. Kronogårds fiskecamp är verkligen en pärla strax söder om Jokkmokk. Detta är ett område dit jag definitivt kommer att komma tillbaks till. Otroliga små sjöar och tjärnar inramat av gammal skog och fina torrbackar.


Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *