Lundhags Makke pants och Baalkan pants hårdtestade.

Lundhags Makke pants och Baalkan pants hårdtestade.


Denna gång har jag tittat närmare på mina Lundhagsbyxor som hängt med många år. Lundhags Makke är byxorna som jag slitit på i närmare 10 år utan att de fallit i bitar. Detta var anledningen till att jag förra sommaren köpte ett par Lundhags Makke pants. Dessa byxor falerade doch snabbt menn jag återkommer till det.

Lundhags Baalka pants är en fantastisk byxa på de flesta sätten. Dess stora svaghet är att fickorna inte går att stänga. Det finns inget blixtlås eller så. Detta leder till att man faktiskt emellanåt tappar ut små saker ut dessa fickor tyvärr. Den stora styrkan hos Lundhags Baalka är deras slitstyrka. Flera år som frilufts/vardagsbyxor utan minsta problem. Nu senast har de dessutom överlevt två sommrar som hundgårds/arbetsbyxor. Mycket imponerande slitstyrka!

Lundhags Makke pants blev de byxor som jag köpte in förra sommaren. Snygga och faktiskt lite skönare än Baalka, särskillt varma sommardagar. Makke är en lite thightare byxa. Här har man fixat fickorna med blixtlås vilket är guld värt om man inte vill tappa sina bilnycklar eller mobiltelefon. Min stora besvikelse med dessa byxor är att det blev hål i tyget långt ned på benet. Dels så släppte några sömmar men även att det gick hål i tyget. Ni ser mer av detta på filmen (YouTube). Det jag däremot är tacksam för är Lundhags snabba respons. De skickade helt nya byxor till mig och förklarade att troligast har trådspänningen varit felaktid då de sytt. Jag skickar ned de gamla byxorna och förhoppningsvis kommer de nya byxorna att hålla lika bra som mina Baalka byxor.


Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *