Hemma från fjällen

Hemma från fjällen

Tjäktjavagge_Kebnekaisefjällen
Tjäktjavagge i Kebnekaisefjällen.

Har med blandade känslor landat hemma. Skönt att se Stina och hundarna. Skönt att vara i skogslandet och i vårt lilla hus vid sjön. MEN samtidigt så är livet ’där ute’ så härligt! Vandra och leva med ryggsäcken. Hade jag inte haft ett liv här hemma skulle jag med lätthet kunna luffat vidare några veckor. In to the wild… Utan minsta tvekan!

Nu landad framför datorn och ta tag i lite bilder från turen. Det har blivit 730 bilder som skall gås igenom. Mycket slängs och en del skall användas. Jag tar ofta minst 5 exponeringar om jag hittar ett bra motiv så då förstår ni att det blir lite ’delete’ nu!

Hur som helst så har vandringen längs norra Kungsleden varit bra! Veckans grupp var kanontrevlig och vi har träffat kul folk i stugorna och efter leden. Naturen är som alltid fantastisk och skiftande.

2 svar på ”Hemma från fjällen

  1. hörru, riktigt nice vecka var det! tack för allt. jag som i vanliga fall är en ensamvarg och har oerhört svårt för grupper trivdes som fisken i vattnet – gott betyg! kom hem med riktigt fina minnen och high five life-känsla. ha det fint! en dag kanske jag dyker upp på en hundspannstur minsann.

    1. Låter jättetrevligt! Jag läste alla utvärderinag när jag kom hem och det ser ju nästan ut som jag har mutat er… 😉
      Tack själv. Du är så välkommen på hundspannstur!
      / Matti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *