Drypack och vattentäta påsar

Drypack och vattentäta påsar

Drysack i olika färger och storlekar från www.nortstar.se

Besökte för ett tag sedan Northstar trading i Malmberget och ögonshoppade lite. Detta är kanske en av de mesta oansenliga butikerna från utsidan men då man väl glidit in innanför dörrarna så rycker det i köptarmen. Priserna är oftast mycket konkurrenskraftiga då de saluför några egna märken.

Stina hade beställt en vattentät påse till sin lilla sommarsovsäck. Då jag hittade hyllan med drybags så tänkte jag först att ’Oj…nu har stackars grabbarna felmärkt varorna!’ Priserna var på 37kr, 38kr och 58kr… Då jag sa till så menade de att det är normalt utpris med en helt seriös min! Eftersom de knappast säljer stöldgods helt öppet i affären så måste de ju vara okej att köpa dem så jag stuvade raskt ner ett gäng i min famn. De säljs även på deras hemsida under namnet Outdoor Design. Vattentäta påsar.

Jag har redan en sådan påse till min första hjälpen väska som har hängt med mig en hel vintersäsong och endel turer i sommar. Totalt skulle jag uppskatta att den slängt med i hundslädar, ryggsäckar, kanoter osv i minst 150 dagar aktivt användande. Påsen ser fortfarande ut som när den köptes. Alltså riktigt hållbar! Just den påsen provade jag nu att bada riktigt i vatten och trotts flera minuter upp o ner i vattnet under fotograferandet så var den helt torr invändigt. Jag är utan tvekan mycket imponerad!

Slutsats: Om du har något som du vill förvara vattenskyddat så köp omgående!

Drysack testas i sjön.

Drysack från www.nortstar.se testas i sjön och håller helt tätt! Riktigt imponerad!
Drysack från www.nortstar.se testas i sjön och håller helt tätt! Riktigt imponerad

Flippa fick träna lite vattenapportering då vi ändå var nere vid sjön.
Flippa fick träna lite vattenapportering då vi ändå var nere vid sjön.

3 svar på ”Drypack och vattentäta påsar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *