Valplivet fortsätter

Valplivet fortsätter

Valpliv_1
Kontakten blir bättre och bättre.
Border Collievalparna växer och sysselsätter oss en hel del. Normalt brukar man som valpägare sysselsätta sina hundar. När det gäller border collies känns det lite tvärt om. Man tvingas ut på småturer och aktivitet dygnet runt. Skura kiss i köket 02.30, morgonpromenad 05.20, matning 06.10 med efterföljande rastning. Längre aktivitet 09.00 och skura kiss igen 09.50 direkt efter hemkomst eftersom promenaden var så intressant att de två valparna glömde kissa ute.

Både Johnny och Annie växer och frodas. De blir allt tuffare och man kan se hur de utvecklas. Johnny som tidigare var rädd för vatten kastar sig numera friskt rakt över bäckar och vattensamlingar. Annie som från början totalt nonchalerade oss kan tom komma och gosa med oss nu. Det är arbete från oss som gör att de utvecklas åt det håll vi önskar. Jag ser faktiskt fram emot att de blir lite äldre och lär sig hur vårt liv är.

Valpliv_2
Annie följer en översvämmad spång.

Valpliv_3
Missar man så får man bada…

Valpliv_4
Tämligen orädd klättrar hon upp igen.

Valpliv_5
En blöt liten Annie…

Valpliv_6
Höglandnäsets Annie är utan tvekan en självständig, aktiv och tuff brud!

2 svar på ”Valplivet fortsätter

  1. Så kul att hitta fler som ger sig in i valplivet – och två dessutom 🙂 Kommer titta in på den här bloggen fler gånger, känns som om den delar lite våra värden när det kommer till aktivitet och friluftsliv, och valpar då 🙂
    /Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *