Plus Minus Noll is here to stay

Plus Minus Noll is here to stay

Plusminusnoll_1
Plus Minsu Noll har fått till en hel del detaljer som är riktigt snygga!
Förra veckan fick vi vår beställning från PlusMinusNoll. Kläderna som jag fick vara med och testa under förra vintersäsongen. De kläderna som de ville ha tillbaks för att se hur de hade slitits och med synpunkter på sådant som jag gillade och sånt jag ville förändra.

Kläderna från PlusMinusNoll beställde vi i slutet av Mars månad. Sedan skall årets förbättringar göras, kläderna skall sys och skickas till Sverige. Sorteras och skickas ut till lsutkund. Här snackar vi inte om impulsköp utan väl planerade inköp. Riktigt bra för miljön om all utrustning handlades på detta viset.

Framför allt så var det PlusMinsuNoll byxorna som jag fastnade allra mest för. De var i princip fulländade. Parkasen och skaljackan från gillade jag också. Nu har kläderna fått en mycket trevlig röd färg så de ser riktigt bra ut.

Jag har tagit en snabb koll på kläderna och det ser riktigt bra ut. Fredrik och Stephen som ligger bakom detta nystartade klädföretaget borde vara riktigt nöjda med resultatet som det ser ut än så länge!

Om ett halvår eller så återkommer jag med en riktig utvärdering på dessa kläder. Då är de använda på riktigt under en längre tid. Jag gissar att byxorna kommer att vara på de flesta av dagarna då det inte blir allt för kallt.

2 svar på ”Plus Minus Noll is here to stay

  1. Hej! lite nyfiken på testen av plusminus noll kläderna har du hunit göra ngn utvärdering?

    1. Prisvärda kläder som tål slitage.
      De har väl haft lite problem med tejpningarna. Ser fram emot PlusMinusNols bomullskläder (Ventile).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *