REVIEW: Revolution Race byxor

REVIEW: Revolution Race byxor

I denna review kommer ni främst att få se varför jag inte är nöjd ooch faktiskt inte ens kommer att ha kvar mina Revolution Race byxor. De två modellerna som jag har använt är RVRC GP Pro Pants och RVRC Nordwand Pro Pants.

Revolution Race är ett relativt nytt friluftsmärke som poppat upp, främst gemom mycket välplanerad marknadsföring på nätet. Man har verkligen bemästrat möjligheterna med att köpa synlighet på sociala media men är verkligen dessa byxor lika bra som deras marknadsföring? 

När man besöker RVRC hemsida så är dealerna mycket lockande. Färgerna är fantastiska och man kan välja vare modell i en hel uppsjö av olika färgvarianter, ofta uppemot 30 olika varianter. Jag kan inte riktigt förstå varför inte andra friluftsklädestillvärkare gör på exakt samma sätt? Min order hamnade på två olika par byxor. RVRC GP Prp Pants samt RVRC Nordwand Pro Pants.

Revolution Race passform är mycket märklig. Jag är 172cm/67kg och enligt storlekstabellen skulle jag haft small men jag beställde medium. Hade jag haft grövre vader skulle jag aldrig fått dem över mina ben. Med andra ord så är byxorna extremt smala runt vaderna och runt vristen. Detta är verkligen inga byxor som jag rekommenderar och mina kommer ganska snart att säljar på någon second hand site.

Vill du få mer detaljerad information om vad jag tyckte så spana in videon på YouTube där jag visar lite fler detaljer på dessa Revolution Race byxorna.


Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *