Hundar flyttar

Hundar flyttar

Chicks_2
Från busch-dog till city-dog…
Under sommaren har nu tre hundar flyttat från oss. Det är först lilla Hiilima och Tinos (w-kullen) som flyttat till Arvidsjaur. De kommer att få arbeta som slädhundar även i framtiden men endast för fritidsbruk. Rapporter som vi fått visar att de har det bra. Båtturer, vandringar, pyssel och så vidare.

I går flyttade även Chicks. En liten tik som inte jobbade allt för bra i spannet. Hon ville nog ha en annan typ av karriär. Nu bor hon i Luleå på prov. Mitt i centrala Luleå hos ett ungt och trevligt par. Vad Chicks var skeptisk till var att det fanns en vilt fräsande katt som hade ockuperat lägenheten. Katten var dock ännu mer skeptisk mot att en vargliknande hund skulle in i huset.

Rapporter från Luleå säger att Chicks sover gott i soffan, bryr sig inte om småhundarna på stan osv. Katten Franz slappnar också av allt mer och det går nog bra. Det är alltid skönt när det går bra för då kan vi slappna av själva. Går det inte bra så tar vi givetvis alltid tillbaks hunden. Alltså ett litet tips när du köper hund. KRÄV att du skall få ta hunden på en prövoperiod. Alla seriösa hundförsäljare går med på detta utan minsta tvekan.

Chicks_3
Katten var tuff och utan tvekan någonting Chicks kommer att passa sig för.

Chicks_1
Alla hundar gillar inte livet där ute. Chicks föredrar nog en soffa före snöstorm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *