Working Husky Sanoj

Working Husky Sanoj

Working_husky_sanoj
Working Husky Sanoj är nog tillsammans med sin farfar Masi en av de tokigaste hundar jag har haft. Detta är mycket att jobba med. Ja, farfars far Casper och dennes far Kimo hade i och för sig exakt samma galna iver. Störtsköna hundar!
Sanoj är en riktigt crazy hanhund. Han är ganska stor och med ett hängande öra så ser han dessutom lite brutal ut. Hängöron är inget som utställningsdomare gillar. Sanojs vilja att gå distanser och att alltid arbeta är sådana egenskaper som inte kommer fram på utställningar.

Sanoj jobbar bra från start men utmärker sig mest efter 20 mil eller mer. Då vill han fortsätta. 12 sådana hundar i spannet och detta med långdistans hade varit väldigt intressant. Hemma på kenneln har vi tre döttrar efter Sanoj (ö-kullen). Deras öron borde ha rest sig men de ser lite fladdriga ut. Men arbetar de som sin far så blir det väldigt intressant

Denna hund är ingenting man vill sätta längst fram i spannet. Han går säkert frammåt men frågan är ju vart man hamnar. Det han beslutar sig för genomför han. En hund med mycket motor och en glädjespridare!

Ni kan följa oss genom Femundlöpet på vår facebooksida: Working Husky Kennel

Working_husky_sanoj_2
Working Husky Sanoj är en av de större hanhundarna vi har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *