Veterinärbesök med systersonen

Veterinärbesök med systersonen

Issa_gällivare
Issa är lycklig för att ha blivit premierad med en bilutflykt.
Idag blev det en resa till Gällivare. Stinas border collie Issa har de senaste tre dagarna markerat kraftig hälta på vänster bakfot. Hon lyfte foten högt och stöttade inte alls. Så gör de oftast då problemet sitter i själva tassen.

Syster med barn följde med så vi har pratat, åkt bil, druckit kaffe och ätit köttbullar med mos. Husmans i Gällivare heter en restaurang som jag kan rekommendera för lunch. Sedan blev det shoppingbesök på Dollarstore. Systersonen och jag hann med kuddkrig, springa ikapp mellan porslinshyllorna, lukta på olika tvålar och kanske bäst av allt så upptäckte vi att man kan krypa under hyllorna mellan avdelningarna. Syrran höll sig på avstånd och låtsades att hon inte kände oss.

På Lapplands Djurklinik så undersöktes Issa. Artros i en tåled och inget speciellt att göra. Detta är något som hon haft under en längre tid. Svulnaden sitter nämligen inte i själva vävnaden utan det är en ’svullnad’ i själva leden/tån. Vila i kombination med Rimadyl under två veckor är åtgärden. Kvarstår problemet så får vi ta bort… tån alltså!

3 svar på ”Veterinärbesök med systersonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *