Hundtränings spionage

Hundtränings spionage

Ängel
Ängel från Fugitive's kennel är absolut inte förtjust i att vara ute med mig... Här är en madam som föredrar matte Stina före Husse Matti!

Idag fick jag träna Stinas hundar. Vi har gjort så under höstträningen att kenneln är delad i två träningsgrupper. Det är lättare att hålla koll på vilka som ska vila extra, vilka som haft tassproblem, hur de gått sista turerna och eventuella förändringar. Ur respektive träningsgrupper ska vi sedan plocka våra tävlingshundar ifall vi åker på samma race. Som ni säkert förstår så handlar detta om prestige på högsta nivå!

Stinas spann hade hur som helst bra tryck i linorna. Uppför slalombacken ville några öka och de gick riktigt bra. Om de är bättre än mina? Det ska jag inte avslöja. Vi har hur som helst en väldigt jämn kennel i år!

Blom och Ängel… Två av Stinas hundar gillar helt enkelt inte mig. Vi har köpt in dem som vuxna och redan från början så har deras inställning till mig bara varit noll. Jag har jollrat, lekt, försökt vara normal och oavsett vad jag gjort och inte gjort så har mitt värde bara sjunkit. Stina där emot… hon är tydligen något alldeles fantastiskt!

Stinas_spann
Det fanns tryck i linan hos Stinas spann. Frågan är vem av oss som kör snabbast till vinterns tävlingar...

Working_Husky_Xtreme
Xtreme gillar i alla fall att vara ute med mig. En trevlig och bra arbetande hund som är välkommen till mitt tävlingsspann.

2 svar på ”Hundtränings spionage

  1. haha – den där sista hundbilden – va ska det föreställa? 😉 kul bild! 🙂

    duktiga ni är som sliter på med doggarna! å tack för roliga och intressanta rader 😀 kul o läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *