Working Husky Uffe

Working Husky Uffe

Working_husky_uffe
Working Husky Uffe i led på ett gästspann. Uffe är den svarta hunden.
Uffe är en mycket fin hanhund. Han ställer inte till med besvär och han bara finns. Gör sitt, äter, går i alla positioner i spannet utan att utmärka sig, bra tassar osv. En hund som inte är supergalen men alltid gör sitt.

Uffe har fått följa med för att jag gillar hundar som alltid finns där. Han är lyhörd liksom alla andra och vill vara till lags. Väldigt pratglad på ett positivt sätt.

Ni kan följa oss genom Femundlöpet på vår facebooksida: Working Husky Kennel

2 svar på ”Working Husky Uffe

  1. Kul med alla hundpresentationer och väldigt spännande att följa er innan och under tävlingen. Fick se målgången också för jag hade sån tur så jag var hemma på lunch just då! Tänkte fråga om det var någon mer som körde med ett rent siberianhuskyspann?

    1. Vi var tre som startade med siberian spann. Förutom mig var den en kille som heter Trond Hansen. Han brukar köra bra men denna gång hade han själv en riktig förkylning med feber. Troligast var även det orsaken till att flera av hans hundar blev väldigt trötta och de fick bryta. Sedan var det en kille som heter Cato Lunde som startade. Hans spann tog ’slut’ efter ca 150km. Hörde ryktet att han haft en dålig säsong helt enkelt. Det är långa distanser och även bra spann kan ibland tvingas bryta eller köra sakta. Det är just detta som gör långdistans så himla spännande!
      Jag hoppas att jag får möta de sibbeförarna något annat år då vi alla får bra förutsättningar. Då blir det spännande! Även för vissa alaskan spann för sibbar KAN!
      🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *