Glasögon krasch

Glasögon krasch

Glasögon_kraschade
Kolla vad som gäller då du köper nya glasögon. Kanske finns det en förklaring till att vissa optiker tar lite extra än andra.
Här före jul pajade jag mina glasögon. Tyvärr så gav det inga bra historier som jag kan briljera med. Jo, jag slogs med en björn eller voltade med skotern och flög utför ett stup. Glasögonen låg på tvättmaskinen då jag tog mitt årliga bad i badkaret. Centrifugen satte igång och glasögonen for i golvet medan jag schamponerade det lilla hår som jag har kvar.

På Synsam Preutz Optik i Luleå svarade kvinnan i telefonen att det bara var att skicka in glasögonen så skulle de fixa. När jag frågade om pris så sa hon att det kostar inget, det blir på garantin. Garantin? Det var ju min drullighet att lägga dem på ett dåligt ställe menade jag. Tydligen så skulle jag få betala om jag ville men för tusan så kinkig är jag inte.

Glasögonen var nyare än ett år och då ingår en typ av försäkring. Själv så vill jag bara tacka Synsam i Luleå och ni vet att jag kommer nästa gång det blir nya glasögon igen!

Ett svar på ”Glasögon krasch

  1. Instämmer. Köper mina glasögon på Synsam (i Mora) och även om det är mycket dyrare än på många andra ställen, så är det kanonservice. Har fått byta min glas 3 gånger eftersom de krackelerat. Inte betalat något och inte blivit ifrågasatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *